Supervin

Sådan producerede vi 100 videoer på 3 dage

Vi fik vores, til dato, største udfordring, da vi blev bedt om at producere 100 videoer på 3 dage. Lykkedes det?

Kunde
Supervin
Opstart
2023
Hjemmeside
Målsætning

En af Danmarks største vinforhandlere, som annoncerer i. storslået stil på de sociale medier, kræver et enormt flow af video- og fotomateriale

Supervin har et gennemarbejdet koncept i forbindelse med deres materiale, samt en klar rød tråd, hertil var det vores opgave at producere materiale i samme ånd og stil. Vi fik tildelt opgaven at skyde, samt producere materialet for Supervin, således de kunne holde fokus på deres kerneopgaver. 

Dette krævede en ekstraordinær indsats, hvori det var nødvendigt at lave en strømlinet process for produktionen af materialet. Derudover krævede det også en enorm indsats af Supervin’s frontfigur – det er ikke nemt at stå foran et kamera 10 dage. 

Handling

Her var effektivitet og kvalitet i fokus. Det var en nødvendighed at produktet blev i overensstemmelse med deres tidligere kvalitet.

Derfor var der et tæt samarbejde mellem Supervin og vores egen video afdeling, således vi kunne fange essensen af Supervin bedst muligt. Den tætte dialog gjorde at vi hurtigere og mere præcist kunne levere lige hvad Supervin ønskede. Udover en ekstraordinær indsats på skuddagene, var der et enormt fokus på post-produktionsfasen, hvori de mange videoer skulle redigeres efter Supervins standarder.  

Resultat

Efter produktionen fik Supervin et stort udvalg af videoer, som de henover den lange sommerperiode benyttede, således annonceringen kunne køre kontinuerligt.

Vores samarbejde med Supervin var utrolig effektivt, da vi havde gjort processen så strømlinet, som overhovedet muligt. De 3 dage var en stor succes, da vi netop endte op med det ønskede resultat og samtlige 100 videoer kom i hus. Det gode resultat kom af et enormt forarbejde, som lagde grundstenene til opgavens succes. Heriblandt stod vi bl.a. for manuskript og skudliste, som gjorde processen overskuelig for vores kunde. 

Supervin fik 100 forskellige videoer, som kunne benyttes direkte i markedsføringen

Supervin fik 100 forskellige videoer, som kunne benyttes direkte i markedsføringen

Next project
Designing an unparalleled user experience beyond your imagination.