Vinova

Et langt samarbejde der skaber vedvarende vækst

Et lang samarbejde er et godt samarbejde, gennem de sidste to år har vi hjulpet Vinova med deres markedsføring og videoproduktion

Kunde
Vinova
Opstart
2022
Hjemmeside
Målsætning

Markedsføringen skulle gøres profitabel efter en længere periode uden fremgang i resultaterne. Der skulle laves en klar rød tråd i annonceringen.

I forbindelse med markedsføringen, var det essentielt at der skulle produceres materiale i form af video og foto. Markedsføringen skulle nemlig redefineres og gøres anderledes, så vi kunne ramme kunderne bedre og mere effektivt. I en branche, hvori onlinehandel ikke altid har været i højsædet, har Vinova en af de flotteste og bedste hjemmesider, men deres markedsføring bar ikke samme kvalitet. 

 

Det skulle der laves om på, så vi kunne bringe deres kunder gennem en enestående oplevelse, både i markedsføringen, som på hjemmesiden. Derudover var der også et stort fokus på at udbygge deres emailliste, da de her henter en stor andel af deres ordrer hjem.

Handling

Vi skabte det udseende der i dag er Vinova, hvilket betød at vi måtte skabe de design elementer der skulle bruges i annonceringen.

Alt fra strategi, produktion og eksekvering stod vi for, hvilket betød at vi fik frie tøjler. På den måde sikrede vi at alt til annonceringen blev lavet udelukkende for at konvertere deres kunder bedst muligt. 

Der blev sat intensivt ind på Meta, herunder Facebook og Instagram, vi benyttede de mange visuelle muligheder på platformene, til at skabe en unik markedsføring, som kunne skabe en positiv POAS.

Resultat

En rebranding skaber resultater, hvis det gøres korrekt. Vinova fik en visuelt bedre identitet, men også øgede resultater gennem markedsføringen.

Den nye visuelle identitet har været med til at danne rammerne for Vinovas markedsføring, samt de resultater denne bringer. Annonceringen har været præget af professionelt materiale, hvilket har været med til at skabe vores resultater. Derudover har det tætte samarbejde med Martin været med til at gøre arbejdet mere flydende og effektivt, når snakken ikke blot er gået på Formel 1. 

Vi elsker vores lange samarbejde med Vinova, fordi det giver os muligheden for at gøre annonceringen bedre og bedre, dag for dag.

Markedsføring der ikke blot er flot, men også skaber resultater på bundlinjen

Markedsføring der ikke blot er flot, men også skaber resultater på bundlinjen

Næste case
Fra umulig annoncering til fantastisk ROI