Styrker dit brand gennem effektiv markedsføring

Mediac Agency er et digitalt marketingbureau baseret i Aarhus, Risskov. Vores passion er at hjælpe vores kunder med at opnå resultater. Vi har en dyb kærlighed til design, en ubændig kreativitet og en konstant stræben efter at se vores kunders succes. Vores mission er at sikre, at hver eneste af vores kunder er fuldt ud tilfredse og oplever de bedst mulige resultater gennem vores arbejde. Hos Mediac Agency tror vi på kraften i et stærkt samarbejde og dedikerer os til at skabe løsninger, der ikke kun opfylder, men overgår vores kunders forventninger.

Vi gør markedsføring simpelt.

Om os

Som et tæt hold af erfarne kreative personligheder, samles vi for at udtænke, designe og skabe markedsføring, som skaber resultater. Vi laver annoncering, som ikke kun fanger, men også vækker dybe følelser i hjertet hos dine kunder.

Vores vision

Hos Mediac Agency er ærlighed og åbenhed i højsædet. Vi tror på at en god forventningsafstemning er grundlæggende for ethvert godt samarbejde. Enhver kunde hos os er unik, og vi tror ikke på skabelon løsninger. Vi elsker at levere resultater og annoncering af den højeste kvalitet.

Hvorfor os

Kommunikation er nøglen

Vi lægger stor vægt på kommunikation og gennemsigtighed i hver fase af vores cases, hvilket sikrer en førsteklasses kundeoplevelse fra projektets begyndelse til afslutning. Vores erfaring med at arbejde med startups har forbedret vores smidighed, mens vores samarbejde med større virksomheder har finpudset vores ekspertise inden for omni-channel strategier..

Vores arbejde er fremtidssikret

 

Vi arbejder med skalérbarhed for øje, hvilket stemmer perfekt overens med dine langvarige forretningsmål. I vores portefølje finder du adskillige cases, hvori succesen er baseret på det længerevarende samarbejde. Vi er vækst på den korte og lange bane.

Vores team

Personlighed over profit

Hos Mediac Agency sætter vi mennesker før profit. Vi prioriterer vores medarbejdere og kunder, ved at levere ydelser af topkvalitet. Dette gøres ved altid at opretholde gennemsigtigheden og ved hurtigt at reagere på jeres behov. Vi forstår betydningen af at have det helt rigtige team på plads, da det er afgørende for at vi kan levere den bedst mulige service.

Anders Pedersen
⎯ CEO
aep@mediacagency.com
+45 3069 9644
Tobias Brummer
⎯ COO
tb@mediacagency.com
+45 2138 3869
Frederik Boisen
⎯ CCO
fb@mediacgency.com
+45 2722 2732
Nicklas Frederiksen
⎯ Junior Marketing Specialist
nf@mediacagency.com
+45 5240 8778
Line Brylle Thomsen
⎯ Bedste Praktikant
lbt@mediacagency.com
Udvalgte kunder
Vores ydelser

Et godt samarbejde leverer altid resultater

Vi er altid på forkant, således vi kan være et skridt foran dine konkurrenter. Resultater kommer ikke af sig selv, da vi dykker ned i flere aspekter af din virksomhed sikrer vi, at vi kan levere den bedst mulige ydelse og service til dig.