Nimbus Motorcycles

Fra idé til aktieselskab

Vi var med til at genoplive en af Danmarks klassikere, Nimbussen. Men hvordan kan man gå fra drøm til realitet?

Kunde
Nimbus Motorcycles Danmark
Opstart
2020
Målsætning

Vi skulle hjælpe Nimbus med at gå fra at blot at være en ide, til at være en virksomhed, som kunne igangsætte produktionen af den ikoniske Nimbus

Det hele startede med en crowdfunding, hvori der skulle rejses kapital til at opstarte et aktieselskab, således der kunne rejses yderligere kapital via. aktiesalg. Efter en yderst succesfuld crowdfunding, kom de første to aktieudbud, som også kørte succesfuldt.

Gennem samarbejdet med Nimbus Motorcycles opnåede vi rekord ROAS i flere aspekter af annonceringen, de “dårligst” performende kampagner lå som minimum med en ROAS på 42x.

Handling

Annonceringen tog udgangspunkt i Meta platformene, hvortil vi kun havde muligheden for at bruge skitser og ide-tegninger i markedsføringen

I Nimbus Motorcycles Danmarks tilfælde, havde vi desværre ikke muligheden for at bruge professionelt materiale eller lignende. Det eneste materiale til rådighed var det Claus Clausen (Idemanden bag) optog på sin egen telefon, eller de skitser han havde fået lavet. 

Det var i stor grad en vision og en drøm der skulle sælges, fremfor lækkert design eller færdige produkter. Dette lykkedes dog, hvilket vi fik til at lykkes gennem en tæt pakket strategi.

Resultat

Nimbus gik ikke blot fra en ide til en realitet, de gik fra blot at være en tanke, til et aktieselskab, med 100-vis af investorer og aktionærer

Resultatet af markedsføringen gjorde at Nimbussen i dag er igang med at blive genoplivet. Markedsføringen har gjort Nimbussen endnu større i Danmark, og vi har været med til at skabe endnu flere danske arbejdspladser, hvilket vi er utrolig stolte af. Derudover ser vi selvfølgelig frem til at se Nimbussen køre igen på de danske veje. 

Fra tanke til millionvirksomhed på få måneder, så meget kan man med marketing

Fra tanke til millionvirksomhed på få måneder, så meget kan man med marketing

Næste case
Nyskabelse af virksomhedens online identitet