Nodo Arkitekter

Nyskabelse af virksomhedens online identitet

Den tætte relation og gode kommunikation, har været en afgørende faktor for markedsføring-indsatsens succes.

Kunde
Nodo Arkitekter
Opstart
2023
Hjemmeside
Målsætning

Nodo arkitekter havde efter pandemi og rentestigninger oplevet et drastisk fald i tilstrømningen af nye kunder, hvilket gjorde en seriøs indsats nødvendig

I stedet for at gå i panik, valgte Nodo arkitekter at bryde den dårlige periode, de valgte nemlig at gøre en indsats på de digitale medier. Vi har været med til at definere den digital strategi for Nodo arkitekter, samtidigt med at vi har stået for produktionen af materiale, samt eksekvering af kampagner.

Drevet af en konstant tro på, at Nodo arkitekter er en af de bedste til netop det de laver, ville vi have deres potentielle kunder til at se det samme. Men hvordan får man kunderne til at handle, hvis hele markedet taler imod?

Handling

Der skulle tages handling. Gennem en omni-channel strategi kunne Nodo arkitekter pludselig nå deres kunder, med de helt rigtige budskaber

Med vores erfaring indenfor digital markedsføring, så vi et hul i markedet til Nodo arkitekter. Nodo’s slogan “Arkitekter i øjenhøjde” førte vi ud gennem de digitale medier. Det betød at kunderne pludselig fik en bedre forståelse for netop deres produkter, samt de fik en unik relation til menneskerne bagved Nodo arkitekter. I et overvejelseskøb, skal man bestemt ikke negligere den gode relation.

Resultat

En fornyet hjemmeside, et nyt og rent online udtryk. Det gjorde udfaldet for Nodo arkitekter, som i dag sætter fanen højt igen, og er i fuld gang med vækstrejsen igen.

Projektet her har båret præg af et yderst tæt samarbejde mellem adskillige kontaktpersoner, hos begge virksomheder. Gennem det tætte samarbejde, har vi kunnet præstere på meget højt niveau, som har gjorde det muligt for Nodo arkitekter at få de resultater de ønskede. Vi er utrolig stolte og taknemmelige for vores samarbejde med Nodo arkitekter, da de også har givet os muligheden for at tænke ud af boksen, samt arbejde med en helt fantastisk virksomhed. 

En visuel branche som arkitektur, kræver visuelt smukke løsninger

En visuel branche som arkitektur, kræver visuelt smukke løsninger

Næste case
Sådan producerede vi 100 videoer på 3 dage