AjourCare

Sådan revolutionerede vi rekrutteringen af nye medarbejdere

AjourCare kom til os med en problemstilling, som de ikke selv kunne løse. I en aldeles hård branche, havde de altid brug for nye medarbejdere, hvordan hjalp vi?

Kunde
AjourCare
Opstart
2022
Hjemmeside
Målsætning

AjourCare, som er et dansk vikarbureau indenfor sundhedsplejen

Det betyder at de har en yderst høj omskiftelighed i deres medarbejdere, samt har problemer med at finde nye. Førhen gjorde de brug af de gængse platforme til annonceringen af deres stillinger, samt de benyttede de analoge medier. Vi kom med et forslag, hvortil de skulle begynde at benytte digital markedsføring på de sociale medier.

Vi opstillede derfra en række kpi’er og målsætninger, som dannede grundlaget for markedsføringen. Hertil besluttede vi, at der skulle produceres professionelt materiale, samt laves leadgen annoncering.  

Handling

Hvordan finder man den bedste medarbejder? Er det den der søger jobs, eller ikke gør?

Det var vores største spørgsmål til kampagnerne, hvordan finder vi den bedste medarbejder. Gennem en dybdegående analyse, fastslog vi at gennem leadgen på SoMe, at vi kunne ramme de medarbejdere, som ikke aktivt søgte jobs. Grundlaget til dette blev dannet ud fra, at vi søgte medarbejdere, som var loyale og elsker det de laver. 

Derfor igangsatte vi kampagnerne med en målsætning om at “stjæle” medarbejdere fra konkurrenter og fra stillinger, som mindende om dem AjourCare tilbød.  

Resultat

Kvalitets-ansøgere til kun 25 kr. pr. stk. Kan det virkelig passe? Med annoncering på de sociale medier opnåede vi en enorm mængde ansøgere

Gennem annonceringen på de sociale medier opnåede vi en utrolig god leadpris. Det betød at AjourCare fik langt flere ansøgere, til en langt billigere pris. Ofte hænger kvalitet og pris sammen, men i dette tilfælde gav AjourCare mindre for ansøgerne, samt de fik langt højere kvalitet. Det betød at de ansøgere der kom, var af højere kvalitet og det gav lige pludselig AjourCare muligheden for at vælge mellem deres ansøgere.

I en branche hvor man ikke må være kræsen, kunne AjourCare pludselig være det

I en branche hvor man ikke må være kræsen, kunne AjourCare pludselig være det

Next project
Nyskabelse af virksomhedens online identitet