Pamhule Jagt & Buegrej

Fra umulig annoncering til fantastisk ROI

Sådan balancerer man annoncering, retningslinjer og resultater, imens man skaber en profitabel kampagne.

Kunde
Pamhule Jagt & Buegrej
Opstart
2023
Målsætning

Pamhule Jagt & Buegrej havde et brændende ønske om at få sat gang i annonceringen, med fokus på at skabe unikt video- og fotomateriale.

Annoncering af våben og buer er i sig selv utrolig vanskeligt, da man kæmper med forskellige retningslinjer på de digitale medier. Derfor skulle der udtænkes en metode, så man kunne sikre at annonceringen kunne køre, i takt med, at vi overholdte de gældende retningslinjer.

Men hvordan skaber man så profitabel annoncering? Det gør man med professionelt materiale, som er lavet til den helt rigtige målgruppe. Materialet blev lavet ud fra et æstetisk standpunkt, hvori kvalitet og effektivitet var i højsædet.

 

 

Handling

Hovedmålet var at få annonceringen igang, herefter har optimeringsfasen været en væsentlig faktor for den vidergående succes.

Der er blevet produceret en større mængde video- og fotomateriale, således der konstant kunne optimeres på de pågældende kampagner. Derudover har der været fokus på at skaffe nye kunder, såvel som skabe genkøb, således vi kan skabe en vedvarende vækst for forretningen. Til sidst har der været et stort fokus på udviklingen af kundens ad-spend. Derfor har der været et stort fokus på netop at bevare en stabil og høj ROAS.  

Resultat

Annonceringen viser sig mere og mere profitabel, samt de væsentlige nøgletal forbedres også yderligere.

Gennem konstant optimering af annonceringen, har vi kunnet levere en højere ROAS, end forventet. Det er tydeligt at se, at Pamhule Jagt & Buegrej, er kommet ind på et marked hvori det ofte er umådeligt svært at annoncere. Tilstrømmen af nye kunder har betydet at virksomheden i dag bliver mere digitale, i takt med at mængden af online ordrer stiger, samtidigt med at antallet af besøgende i butikken stiger.

Sådan gjorde vi en sæsonpræget virksomhed, i stand til at sælge hele året

Sådan gjorde vi en sæsonpræget virksomhed, i stand til at sælge hele året

Næste case
Sådan revolutionerede vi rekrutteringen af nye medarbejdere